COMENCEM A ESTALVIAR DE LA MILLOR MANERA AMB ENERGIES RENOVABLES!!!

GREENENERGI és una companyia fundada l’any 2014 fruit del context energètic mundial marcat per la manca de recursos energètics, el impacte ambiental que causa l’ús d’energia i la contínua pujada del cost d’aquesta.

Donada aquesta situació, és necessària la incorporació d’energies renovables als nostres sistemes d’energia, i l’ús d’equips consumidors més eficients, per tal de reduir el màxim possible el consum energètic, les emissions de CO2 i el impacte ambiental que causem.

Tanmateix, aquesta reducció de consum d’energia, a través d’energies renovables i equips eficients, suposa per els usuaris una reducció en els costos associats a l’energia, que es poden destinar a altres usos.

Per tant, l’objectiu de Greenenergi és contribuir a millorar el sistema energètic actual, i que aquest es composi el màxim possible, per aportacions energètiques d’origen renovable.

Pretenem assolir aquest objectiu global, amb instal.lacions d’energies renovables per particulars, pimes i grans companyies, que proporcionaran, no tan sols un estalvi en impacte ambienta, sinó també un estalvi econòmic important, sempre sense perdre el confort.

L’empresa neix de la fusió d’un grup d’instal.ladors, amb més de 15 anys d’experiència en instal.lacions d’eficiència energètica, i un grup d’enginyers especialitzats en energies renovables, avalats per una empresa amb un recorregut de 20 anys, Tecnoenergi.

La nostre principal àrea d’actuació és la província de Girona, no obstant, tenim instal.lacions i clients arreu del país. Tenim presència física (oficines) a les poblacions de Sant Feliu de Guíxols, Girona i Palamós.

 

Per tal d’aconseguir grans estalvis amb la incorporació d’energies renovables.

El nostre departament tècnic farà una proposta a mida per cada client

DEMANI EL SEU

Últimes notícies

Genera 2023 bat el seu rècord històric

Genera 2023 bat el seu rècord històric

La Fira referència de les energies renovables a nivell Estatal tanca les seves portes amb un balanç d’èxit sense precedents.

CATALUNYA INSTAL.LA EN EL 2020 UNA XIFRA RÈCORD DE BIOMASSA TÈRMICA: MEGAWATTS

CATALUNYA INSTAL.LA EN EL 2020 UNA XIFRA RÈCORD DE BIOMASSA TÈRMICA: MEGAWATTS

Diverses instal·lacions en el sector industrial han provocat aquest rècord de potència en el 2020 des de que en el 2012 va començar el cens. Estre els dos anys s'han instal·lat 3.911 calderes de biomassa a Catalunya, que sumen 354 MW.

SANT CUGAT DEL VALLÈS, MUNICIPI VERD

SANT CUGAT DEL VALLÈS, MUNICIPI VERD

Una allau d'instal.lacions d'autoconsum tenyeix de blau els teulats del Municipi

DESPREOCUPA'T

Contracta els nostres serveis de manteniment per a habitatges, comunitats de veïns o negocis, i despreocupa't de tot.

INFORMACIÓ

Col.laborem amb Tecnoenergi, l'empresa mare, estem agremiats al Gremi d'Instal.ladors de Girona, col.legiats al Col.legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics industrials de Girona, i adscrits al Clúster de l'Energia eficient de Catalunya.

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
  Top