SOLAR FOTOVOLTAICA

L’energia solar fotovoltaica consisteix en la producció d’electricitat a partir de la radiació solar, mitjançant mòduls fotovoltaics.

Es tracta d’una font d’energia renovable molt fiable, i amb un impacte ambiental pràcticament nul. És la manera més neta que es coneix de produir energia.

L’energia solar fotovoltaica té infinites aplicacions:

  • Autoconsum energètic en vivendes o negocis
  • Bombeig d’aigua per cultius
  • Vivendes o instal.lacions elèctriques aïllades de la xarxa de distribució
  • Enllumenat solar
  • Aigua calenta sanitària

Les instal·lacions d’energia solar fotovoltaica, no tan sols tenen un impacte ambiental molt reduït, sinó que també tenen un impacte visual reduït i estètic. De fet, en moltes ocasions tenen funcions decoratives.

A més, aquest tipus d’instal.lacions tenen una molt alta fiabilitat, ja que es tracta d’instal.lacions elèctriques senzilles, i gaudeixen d’una molt llarga garantía per part dels fabricants (25 anys els panells fotovoltaics).

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
  Top