ENGINYERS EN ASSESSORAMENT ENERGÈTIC

La nostre experiència en el camp de les instal.lacions, el nostre coneixement del mercat elèctric, i la formació del nostre equip d’enginyers, fa que siguem especialistes en assessorament energètic.

Comencem a estalviar junts, i fem-ho de la millor manera: Amb energies renovables. Contacta amb nosaltres i estudiarem el cas particular i quines alternatives disposem.

 

AUDITORIES ENERGÈTIQUES

El primer pas cap a un estalvi econòmic reduint el consum energètic, és realitzar un exhausitiu estudi de l’ús que se’n fa de l’energia.
Una
auditoria energètica, llavors, consisteix en primer lloc, en analitzar l’ús que se’n fa de l’energia. Per això s’analitzen els equips consumidors d’energia, les instal.lacions, les fonts d’energia utilitzades i la contractació energètica. Per conèixer al detall aquells consums principals, es monitoritzen i comptabilitzen.
Una vegada analitzat el
consum energètic, es proposen una sèrie de millores. Aquestes millores consisteixen en la substitució dels equips, la regulació dels existents, la optimització de subministraments o veure quines alternatives de les disponibles amb energies renovables, s’adapten millor a la situació concreta.
Totes les millores inclouen: Un estudi en el que es calcula l’
estalvi energètic de la proposta, un pressupost de la millora i un estudi del retorn de la inversió.

Les nostres auditories energètiques estan realitzades per enginyers especialitzats en eficiència energètica i instal.lacions d’energia renovable, i compleixen amb el Reial Decret 56/2016, per el que s’obliga a les empreses de més de 250 treballadors o un volum de negoci superior als 50 milions d’euros a sotmetre’s a una auditoria energètica cada quatre anys.

Encara que la llei obliga a les grans empreses a sotmetre’s periòdicament a una auditoria energètica, qualsevol negoci pot fer-ho, i de fet, és molt recomanable, ja que moltes vegades el petit cost de l’auditoria es recupera amb actuacions totalment gratuïtes o bé, es descompta un cop es fa efectiva una de les millores proposades.

PROJECTES

El nostre equip d’enginyers es cuiden de que totes els instal.lacions que realitzem compleixin la normativa vigent, i estiguin degudament dimensionades per tal de que treballin sempre a la màxima eficiència possible.

A més d’aquesta feina, el nostre equip, es poden ocupar de qualsevol tipus de projecto o tràmit legal:

  • Projectes de legalització d’instal.lacions
  • Dimensionat d’instal.lacions d’energies renovables
  • Projectes de clima i elèctrics
  • Certificats tècnics
  • Certificats d’eficiència energètica
  • Auditories energètiques
  • Direccions d’obra
  • Assessorament energètic i de viabilitat

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
  Top