AEROTÈRMIA

AEROTÈRMIA

 

Coneixem l’aerotèrmia com l’aprofitament de l’energia tèrmica existent en l’aire ambient. Donat que l’energia existent en l’aire ambient és inesgotable i té el seu origen en el Sol o en l’energia interna de la mateixa Terra, es considera una font d’energia renovable.

L’aprofitament de l’energia aerotèrmica es fa a través de bombes de calor d’alta eficiència que aconsegueixen transmetre l’energia existent en l’aire, a un circuit d’aigua, i fa possible climatitzar locals i produir aigua calenta sanitària.

Els equips d’aerotermia són compactes i capaços de produir amb un sol equip fred, calor i aigua calenta sanitària. A més, són equips que tenen una llarga vida útil, amb un índex d’avaria molt baix, i uns costos d’explotació també molt baixos, ja que fins al 80% de l’energia que consumeix l’equip prové directament de l’aire, i per tant, és totalment gratuïta.

Per totes aquestes avantatges, els equips d’aerotèrmia s’estan convertint en la millor opció per climatitzar noves construccions.

ENERGIA SOLAR FOTOVOLTAICA + AEROTERMIA

L’energia aerotèrmica, està considerada una energia renovable, degut a que l’origen és l’aire i aquesta és una font inesgotable. Tanmateix, els equips que aprofiten aquest tipus d’energia aconsegueixen grans estalvis energètics respecte tecnologies tradicionals.

Per aquest motiu, actualment l’energia aerotèrmica és un substitut acceptat per a les instal.lacions solars tèrmiques, obligades en edificis de nova construcció. També es presenten com a la millor alternativa per als termos elèctrics tradicionals, que cada cop estan més restringits.

Els equips d’aerotèrmia, no obstant, tenen un petit consum d’electricitat. Donada aquesta situació, el que proposem és la instal.lació d’estavi màxim, que consisteix en un equip d’aerotèrmia amb una instal.lació solar fotovoltaica. Així, aconseguim que el poc consum elèctric que tenen aquests equips, sigui també d’una font totalment gratuïta i d’energia renovable, l’energia solar fotovoltaica.

Existeixen equips d’aerotèrmia que serveixen per la producció d’aigua calenta sanitària exclusivament. Aquests equips, representen un gran estalvi individualment, i combinats amb energia solar fotovoltaica, l’estalvi és màxim.

Actualment, estem promocionant aquest tipus d’instal.lacions d’estalvi màxim.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
  Top