Les instal.lacions d’energia solar fotovoltaica d’autoconsum doncs, aconsegueixen per als seus usuaris múltiples avantatges:

  • Estalvi en l’energia facturada. El tenir un generador fotovoltaic que produeix electricitat de manera gratuïta, fa que es redueixi la que es necessita de la companyia elèctrica.

  • Estalvi en els termes fixos. Si es disposa de bateries, la potència disponible passa a ser la que aquestes poden subministrar i per tant, es pot reduir la contractada. Amb lo qual es redueixen les despeses fixes de facturació.

  • Estalvi en impostos. El fet de reduir els dos anteriors conceptes repercuteix directament en el impost elèctric i l’IVA que es paga d’electricitat.

  • Reducció d’emissions de gasos d’efecte invernacle. La pròpia producció energètica fa que es redueix la dependència de les centrals elèctriques que contaminen, i per tant, es redueixin directament les emissions que representa que l’edifici emet anualment.

  • Es tracta d’instal.lacions per tota la vida. Els panells fotovoltaics tenen una garantía de 25 anys. A més, es tracta d’instal.lacions de senzill funcionament i baix índex d’avaria, lo qual es tradueix en que són instal.lacions per tota la vida!

Comencem a estalviar de la millor manera. Amb instal.lacions d’energia solar fotovoltaica, fiables, rentables i que representen un gran compromís amb el medi ambient.

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
  Top