AUTOCONSUM SOLAR

Coneixem les instal.lacions d’autoconsum solar aquelles en les que tota l’energia que es produeix amb panells fotovoltaics es consumeix per el propi usuari de la instal.lació. Per tant, es tracta d’instal.lacions dimensionades específicament per cada cas (tipus de consumidor, si es disposa de bateries, objectiu renovable, etc).

Si analitzem el marc energètic actual, marcat per la manca de recursos i el impacte ambiental que suposa fer ús de l’energia, veiem que el resultat és que el preu de l’electricitat, cada cop és més elevat. De fet, al nostre país,  el preu de l’energia elèctrica ha augmentat en més d’un 60% en els últims 7 anys.

 

Per aquest motiu, les instal.lacions fotovoltaiques d’autoconsum proporcionen un gran estalvi als usuaris, i cada any, l’estalvi relatiu proporcionat és major, ja que el preu de l’energia no para de pujar.

 

Les instal.lacions d’energia solar fotovoltaica d’autoconsum doncs, aconsegueixen per als seus usuaris múltiples avantatges:

-Estalvi en l’energia facturada. El tenir un generador fotovoltaic que produeix electricitat de manera gratuïta, fa que es redueixi la que es necessita de la companyia elèctrica.

-Estalvi en els termes fixos. Si es disposa de bateries, la potència disponible passa a ser la que aquestes poden subministrar i per tant, es pot reduir la contractada. Amb lo qual es redueixen les despeses fixes de facturació.

-Estalvi en impostos. El fet de reduir els dos anteriors conceptes repercuteix directament en el impost elèctric i l’IVA que es paga d’electricitat.

-Reducció d’emissions de gasos d’efecte invernacle. La pròpia producció energètica fa que es redueix la dependència de les centrals elèctriques que contaminen, i per tant, es redueixin directament les emissions que representa que l’edifici emet anualment.

-Es tracta d’instal.lacions per tota la vida. Els panells fotovoltaics tenen una garantía de 25 anys. A més, es tracta d’instal.lacions de senzill funcionament i baix índex d’avaria, lo qual es tradueix en que són instal.lacions per tota la vida!

Comencem a estalviar de la millor manera. Amb instal.lacions d’energia solar fotovoltaica, fiables, rentables i que representen un gran compromís amb el medi ambient.

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top