Greenenergi presenta la instal.lació perfecte per negocis:
Instal.lació solar fotovoltaica d’autoconsum instantani per negocis.

Aquestes instal.lacions es componen, bàsicament, del generador solar fotovoltaic i l’inversor. Són instal.lacions econòmiques, ja que no disposen de bateries, i estan pensades especialment per negocis, que tenen un consum energètic principalment en hores de Sol, que és quan més cara és l’energia.

Els negocis que tenen principalment el consum en hores de Sol, poden produir-se ells mateixos part de l’energia que necessiten, i reduir els costos d’explotació del seu negoci, amb lo qual, adquireixen una certa avantatge competitiva respecte els seus competidors, ja que els estalvis energètics obtinguts, es poden destinar a altres necessitats (maquinària nova, expansió del negoci, marketing, etc), en abaratir el producte final o  bé tenir un marge de benefici major.

Aquestes instal.lacions s’amortitzen en un període de temps curt, ja que es garanteix que tota l’energia produïda es consumirà, sense necessitats de bateries, i les hores de Sol, són precisament en les que l’energia és més cara.

A més, aquestes instal.lacions representen per als seus usuaris un compromís amb el medi ambient cada cop més valorat per el client final. Això pot portar a obrir-se les portes a nous mercats amb nous valors, i s’ha de considerar una eina de marketing.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top