Les BATERIES DE LITI són el complement ideal per a les instal.lacions solars fotovoltaiques.

Es tracta d'acumuladors d’energia, que poden emmagatzemar l’energia que es produeix en el generador fotovoltaic, i no es consumeix de manera instantània, o bé, es pot carregar la bateria amb energia de la xarxa en les hores que aquesta és més econòmica.

Totes aquestes càrregues i descàrregues estan controlades per un sofisticat sistema de control, que dona com a resultat que s’aprofita la totalitat de l’energia que produeix el generador fotovoltaic, i quan es necessita més energia, aquesta prové de la xarxa però ha sigut emmagatzemada en les hores més econòmiques.

Per tant, una bateria de liti proporciona un estalvi extra important en una instal.lació solar fotovoltaica. A més, al representar una potència constant disponible dins la xarxa de la vivenda de l’usuari, es pot reduir el terme de potència contractat, i per tant, reduir els costos fixes d’electricitat.

Les bateries de liti consten de la tecnologia més avançada en acumulació. No tan sols tenen unes característiques i prestacions pensades per al futur, sinó que la seva vida útil s’adapta al seu objectiu, i  a la resta de la instal.lació. Els panells fotovoltaics tenen una garantía de 25 anys, i els fabricants de bateries de liti garanteixen 10.000 cicles d’ús, que es tradueixen en més de 30 anys.

Aquesta tecnologia és tan fiable, que actualment està essent objecte de subvenció per part de diferents organismes.

No ho dubtis més, i entra en el futur!

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
  Top