CARREGADOR DE VEHICLE ELÈCTRIC

 

Donat l’escenari actual en el que els preus dels carburants que utilitzen els vehicles convencionals, cada cop s’incrementen més, fet que ha motivat a que la Unió Europea hagi decretat uns objectius per l’any 2020, i en el que la població cada cop està més preocupada per el medioambient, el vehicle elèctric es perfila com el substitut preferit del vehicle convencional.

Per aquest motiu, s’està impulsant l’ampliació de la infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics, tant a nivell públic com a nivell particular. Per fer efectiva aquesta impulsió, existeixen diferents ajudes i subvencions de diferents organismes (MOVELE, ICAEN, EEIvE, etc).

CARREGADOR DE VEHICLE ELÈCTRIC

Els punts de recàrrega de vehicles elèctrics, no són únicament uns equips capaços de transmetre energia a les bateries d’un vehicle. També són capaços de gestionar la manera en la que aquesta energia es transmet, de tal manera que s’aprofiti el fet de tenir una bateria, i per exemple, aquesta es carregui en hores en les que l’electricitat és més econòmica, o quan hi ha producció d’un generador fotovoltaic.

Els punts de recàrrega també ofereixen solucions en comunitats de veïns. Tenen la possibilitat de enregistrar qui ha fet ús de l’equip i quina quantitat d’energia ha carregat al vehicle, amb lo qual, és molt senzill instaurar un sistema de facturació individualitzat o comú.

Aquestes mateixes característiques, són les que fa possible que aquests equips es converteixin en una possible font d’ingressos, ja que es podrà cobrar per el subministrament d’energia necessària per carregar el vehicle elèctric (electrolineres).

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
  Top