L'energia eòlica és la que s'obté a partir del vent.


A partir de l’energia cinètica generada per l’efecte de les corrents d’aire, es poden generar altres formes útils d’energia, principalment, electricitat que pot ser utilitzada per abastir les necessitats dels usuaris.

Actualment, en el nostre país, l’energia eòlica ha agafat un paper protagonista, arribant a generar fins a un 22% del mix elèctric, convertint-se així en la segona tecnologia més utilitzada en la generació. Per això s’utilitzen grans parcs d’aerogeneradors, de 100 m d’alçada i a una distància d’un a l’altre molt elevada.

<p style="text-align: justify;">L'energia eòlica és la que s'obté a partir del vent.

Especialistes en energies renovables i eficiència energètica

Greenenergi és una empresa especialitzada en energies renovables i eficiència energètica. Ens dediquem a proporcionar la millor solució per cada cas, tenint en compte totes les variables. El nostre equip d’enginyers fa estudis a mida, que posteriorment, el nostre equip d’operaris instal·la.

Totes les nostres propostes estan orientades a una millora en l’ús de l’energia que fan els edificis objecte d’estudi, incorporant energies renovables o bé, actuacions d’eficiència energètica.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
  Top