Genera 2023 bat el seu rècord històric

La Fira referència de les energies renovables a nivell Estatal tanca les seves portes amb un balanç d’èxit sense precedents.

Fins a 35.107 professionals del sector han assistit a la Fira anual. Això representa un increment del 76% d’assistència respecte a la seva anterior edició.

Mentre que l’assistència nacional ha augmentat un 67%, el nombre de visitants internacionals ha augmentat un 144%, mostrant un pes notable de l’Estat en la comunitat internacional en el marc de la transició energètica.

Catalunya ha estat la segona comunitat autònoma amb major número d’assistents, només per darrere de la comunitat Valenciana. Tenint en compte que la Fira s’ha celebrat a Madrid, Catalunya mostra un gran interès en les energies renovables i la transició energètica.

Els números de Genera, i en especial, els que Catalunya ha fet en termes d’assistència, mostren una clara tendència ascendent de mercat en el sector, el compromís de les empreses de la comunitat amb la transició energètica i per tant, el mateix per part de la població general.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
  Top